Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uçurmak

Rüyada birini uçurmak

Rüyada birini uçurmak tüm sorunlarının biteceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini uçurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada uçan kelebek görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet eder.

Rüyada yılanın uçması görmek planların tutmayacağına, bir yandan cenaze olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada uçan kuşu tutmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, kazancın arttırılacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalettir.

Rüyada uçan otobüs görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Rüyada uç kutusu görmek hem ün sahibi olacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada havada uçan gemi görmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, pek az kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada uçmak isteyip uçamamak onları rahat ettireceğine, faydalı şeyler yapacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments