Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uç kutusu görmek

Rüyada uç kutusu görmek

Rüyada uç kutusu görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Rüyada uç kutusu gördüyseniz:

  • Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada uç kutusu görmek ondan faydalanacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, fırsatların elden kaçacağına delalet eder.

Rüyada kutuda tavşan görmek yüksek bir makama geleceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Rüyada ekmek kutusu görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kutu görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çöp kutusu karıştırmak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, geçim kaygısı duymayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada kutuda altın görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kutu para görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada çay kutusu görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, fakirlerin zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments