Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kuşu tutmak

Rüyada uçan kuşu tutmak

Rüyada uçan kuşu tutmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulur.

Rüyada uçan kuşu tutmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ilginç tekliflere neden olabilir.

Rüyada uçan kuşu tutmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, planların aksayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kuşun uçtuğunu görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, rızkın gittikçe azalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada uçamayan muhabbet kuşu görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Rüyada uçan beyaz kuşlar görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elindeki kuşun uçtuğunu görmek sıkıntı yükleneceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan muhabbet kuşu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu uçurmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada havada uçan kuşlar görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments