Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kelebek görmek

Rüyada uçan kelebek görmek

Rüyada uçan kelebek görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kelebek gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada uçuşan kelebek görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek uçtuğunu görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, dertlerden kurtulmaya delalet eder.

Rüyada uçmayan kelebek görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Rüyada uçan kelebek görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebek uçurmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, malvarlığının çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kelebekler görmek zorlukları atlatacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments