Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon izlediğini görmek

Rüyada televizyon izlediğini görmek

Rüyada televizyon izlediğini görmek borçlanıp, hasta olacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ün salacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon izlediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Rüyada televizyonda maç izlemek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına yorulur.

Rüyada kendini televizyonda izlemek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, işlerinden feragat edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada televizyon izlediğini görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, heveslerinin biteceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalettir.

Rüyada televizyon izlemek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonda film izlemek garanti olacak makama oturacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla televizyon görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon çıkmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments