Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tehlikeden kurtulmak

Rüyada bir tehlikeden kurtulmak

Rüyada bir tehlikeden kurtulmak bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulur.

Rüyada bir tehlikeden kurtulmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada bir tehlikeden kurtulmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada tehlikeden kurtulmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına rivayet eder.

Rüyada tehlikeli yoldan geçmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalettir.

Rüyada tehlikeli araba kullanmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu tehlikede görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok hayırlı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tehlikede olmak yeni bir hayata başlayacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine alamet eder.

Rüyada tehlikede olduğunu görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm tehlikesi atlatmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments