Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tehlikeli insanlar görmek

Rüyada tehlikeli insanlar görmek

Rüyada tehlikeli insanlar görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tehlikeli insanlar gördüyseniz:

  • Engellere odaklanan kişilerden uzak durup, olayların aydınlanmasını bekleyin.

Rüyada tehlikeli insanlar görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, yaşam refahının düşeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalet eder.

Rüyada tehlikeli yoldan geçmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Rüyada tehlike atlatmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada tehlikede olmak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tehlikeden kurtulmak sorunların atlatılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini tehlikeden kurtarmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tehlikede olduğunu görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına tabir olunur.

Rüyada kendini tehlikede görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments