Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tabutta görmek

Rüyada birini tabutta görmek

Rüyada birini tabutta görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada birini tabutta gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Rüyada anneyi tabutta görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulur.

Rüyada kardeşini tabutta görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, geçim derdine düşeceğine, sorunlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabuta girmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tabutda görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada annemi tabutta görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada kendini tabutun içinde görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada annemin tabutunu görmek kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments