Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabuta girmek

Rüyada tabuta girmek

Rüyada tabuta girmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tabuta girmek gördüyseniz:

  • Ortaklarınız, partneriniz veya meslektaşlarınız bazı konulardaki düşüncelerini ya da eğilimlerini açıkça belli edebilirler.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüp tabuta girmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işaret eder.

Rüyada ölmeden tabuta girmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına işarettir.

Rüyada diri diri tabuta girmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret eder.

Rüyada tabuta girmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına işarettir.

Rüyada canlı tabuta girmek kazancının helal para olacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun içine girmek isteklerini yerine getireceğine, başa iş açacağına, manevi olarak da yıpranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments