Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzen kadın görmek

Rüyada suda yüzen kadın görmek

Rüyada suda yüzen kadın görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, rahat ettiği bir döneme gireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada suda yüzen kadın gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilir, maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada suda yüzen kadın görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, kazancın arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada suda yüzen köpek görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Rüyada suda yüzen fare görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen insanlar görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada suda yüzen ördek görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine yorulur.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına yorulur.

Rüyada suda yüzen timsah görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments