Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kendini kovaladığını görmek

Rüyada köpeğin kendini kovaladığını görmek

Rüyada köpeğin kendini kovaladığını görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, onları gücendireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin kendini kovaladığını gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Rüyada köpeğin sizi kovaladığını görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeği kovalamak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin kovaladığını görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada köpeklerin kovaladığını görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah köpek kovaladığını görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşla köpek kovalamak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah köpeğin kovaladığını görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek sürüsünü kovalamak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments