Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sık görmek

Rüyada birini sık görmek

Rüyada birini sık görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, çok mutlu edeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, gönlünce harcama yapmasına delalet etmektedir.

Rüyada birini sık gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler görülmemiş faydalar sağlayabilir.

Rüyada sık sık karabasan görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Rüyada sık sık tuvalet görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayaline kavuşacağına işarettir.

Rüyada sık sık elbise değiştirmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sivilce sıktırmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek elin bollaşacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sık sık köpek görmek anne baba duası alınacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine yorulur.

Rüyada parfüm sıktığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalet eder.

Rüyada sık sık su içmek hem de iş hayatına yansıyacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments