Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilce sıktırmak

Rüyada sivilce sıktırmak

Rüyada sivilce sıktırmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivilce sıktırmak gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada sivilce sıktırmak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin boğazını sıkarak öldürmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sık sık görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıkma vermek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada sık sık bebek görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı sıkarak öldürmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sıkma yemek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, itibar göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments