Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık köpek görmek

Rüyada sık sık köpek görmek

Rüyada sık sık köpek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına işarettir.

Rüyada sık sık köpek gördüyseniz:

  • Çevre ile daha fazla ilgilenmelisiniz.

Rüyada sık sık köpek görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada parfüm sıktığını görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, her zaman haklının yanında olacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada birini sık sık görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sık sık bebek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah nokta sıktığını görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, adını aklamayı başaracağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dişini sıkarak kırmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, anlaşmazlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sık sık deprem görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments