Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sevdiğini hissetmek

Rüyada birini sevdiğini hissetmek

Rüyada birini sevdiğini hissetmek mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalettir.

Rüyada birini sevdiğini hissetmek gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğini hissetmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, işlerinin düşeceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini sevdiğini hissetmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek çok önemli başarılar elde edileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet olduğunu hissetmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, yeni şeyler deneneceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada korku hissetmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalettir.

Rüyada gül kokusunu hissetmek istenen herşeye kavuşulacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm acısını hissetmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öldüğünü hissetmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments