Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korku hissetmek

Rüyada korku hissetmek

Rüyada korku hissetmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada korku hissetmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Rüyada korku hissetmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Rüyada korkuyu hissetmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm korkusu hissetmek büyük borçlara girmeyeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada birine sarıldığını hissetmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada bir şey hissetmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül kokusu hissetmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, kırgınların barışacağına delalet eder.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bel ağrısı hissetmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, zenginlik içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments