Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini hissetmek

Rüyada sevdiğini hissetmek

Rüyada sevdiğini hissetmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini hissetmek gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek hayır duaları alınacağına, bereketli günler geçirileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini hissetmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalettir.

Rüyada birini sevdiğini hissetmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Rüyada kaka yaptığını hissetmek can sıkıcı haberler almaya, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yardımın alınacağına delalet eder.

Rüyada sıcaklık hissetmek acılarını dindireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şey hissetmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ruhu hissetmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments