Rüyada adet olduğunu hissetmek

Rüyada adet olduğunu hissetmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet olduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Rüyada adet olduğunu hissetmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, markasını duyuracağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet olacağını hissetmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada temiz adet kanı görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet bezi görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işarettir.

Rüyada adetliyken camiye girmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada adet bez görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Rüyada kızını adet olmuş görmek çok üzüleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top