Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babaya sarılıp öpmek

Rüyada ölmüş babaya sarılıp öpmek

Rüyada ölmüş babaya sarılıp öpmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların veya üzerinde mutabık kalınmış konuların üzerinden geçilmesi gerekebilir.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp öpmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet eder.

Rüyada babaya sarılıp öpmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babaya sarılmak öpmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babaya sarılıp öpmek iyi hissedeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada babaya sarılmak öpmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasına sarılmak öpmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments