Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılmak öpmek

Rüyada sarılmak öpmek

Rüyada sarılmak öpmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, mal mülk edineceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, faydalı şeyler yapacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, huzurunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada birini öpmek sarılmak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölü birine sarılmak öpmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine sarılıp öpmek işlerinin duracağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, satışların düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine sarılmak ve öpmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye sarılmak öpmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini öpmek sarılmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada ölüyü sarılıp öpmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments