Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini sarılmak öpmek

Rüyada sevdiğini sarılmak öpmek

Rüyada sevdiğini sarılmak öpmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Rüyada sevdiğini öpmek sarılmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine sarılmak öpmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine sarılıp öpmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini sarılmak öpmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, fakirlikten kurtulmaya inanılır.

Rüyada sevgiliye sarılmak ve öpmek herkesin ilgisinin çekileceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına yorulur.

Rüyada birini öpmek ve sarılmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini öpmek sarılmak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments