Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini omzunda taşımak

Rüyada birini omzunda taşımak

Rüyada birini omzunda taşımak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına işarettir.

Rüyada birini omzunda taşımak gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Rüyada birini omzunda taşımak kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yuva kuracağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada omzunda halı taşımak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Rüyada omzuna dokunmak zenginlik sahibi olunacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada omzunu tutmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına yorulur.

Rüyada birinin omzunda uyumak zayıflayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin omzuna yatmak birden fazla ortakla iş kurulacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin omzunu öpmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, tamamlanmadan kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments