Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzunu tutmak

Rüyada omzunu tutmak

Rüyada omzunu tutmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada omzunu tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik arıyor veya değişiklikler yapmak istiyorsunuz.

Rüyada omzunu tutmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinin omzunu tutmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada omzunu görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak kafasına göre birini bulacağına, iş ve mekan değiştireceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada omzundan silahla vurulmak mal sahibi olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin omzuna yattığını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin omzunda ağladığını görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments