Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzeyi dövmek

Rüyada teyzeyi dövmek

Rüyada teyzeyi dövmek şansın ve kısmetin kapanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, çok daha fazla adım atacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada teyzeyi dövmek gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada teyze dövmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada teyzeyi dövmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin teyzesini görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyzesinin oğlunu görmek korkularının sona ereceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada teyzemi ölmüş görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teyzenin evini görmek hayatınızın neşe dolacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeler görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, ibadete ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada teyze oğluyla evlenmek tartışmalı bir işe girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments