Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuyu dövmek

Rüyada komşuyu dövmek

Rüyada komşuyu dövmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşuyu dövmek gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Rüyada komşunu dövmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, başka işler deneyeceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun çocuğunu dövmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşuyu dövmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına inanılır.

Rüyada komşu dövmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada komşu çocuğunu dövmek eşlerin ayrılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına işarettir.

Rüyada komşusunu dövmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün dövdüğünü görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments