Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini olduğundan zayıf görmek

Rüyada birini olduğundan zayıf görmek

Rüyada birini olduğundan zayıf görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına delalettir.

Rüyada birini olduğundan zayıf gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Rüyada kendini zayıf görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek kavgaların biteceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemi zayıflamış görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yaşamın kolaylaşacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zayıf birini şişman görmek alanında marka bir isim olacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet eder.

Rüyada zayıf not almak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada zayıf at görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada birini zayıflamış görmek varolan borçların ödeneceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zayıf kurbanlık görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments