Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek

Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek

Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek yeni iş kollarına girileceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, galibiyet kazanacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini zayıflamış gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, şükrederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini zayıf görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına yorulur.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek güzel ve doğru işler yapacağına, çocuklar gibi şen olacağına, ters giden olayların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada zayıf bir bebek görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sınavdan zayıf aldığını görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf deve görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başka birini zayıf görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını zayıf görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments