Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini zayıf görmek

Rüyada kendini zayıf görmek

Rüyada kendini zayıf görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, azalacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini zayıf gördüyseniz:

  • Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor.

Rüyada zayıflamış erkek görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine inanılır.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek borçların biteceğine, istediklerini elde edeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilolu birini zayıf görmek duygularının karşılıklı olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada çok zayıf birini görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini olduğundan zayıf görmek kızına daima sahip çıkacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada zayıf olduğunu görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet eder.

Rüyada kişiyi zayıf görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments