Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasını dövmek

Rüyada ablasını dövmek

Rüyada ablasını dövmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işaret eder.

Rüyada ablasını dövmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Rüyada ablasını dövmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada abla dövmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işarettir.

Rüyada ablayı dövmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, zorluklarını aşacağına tabir olunur.

Rüyada ablasının sigara içtiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abla düğünü görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada abla öldürmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada abla ve çocuğunu görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına delalet eder.

Rüyada ablayla kavga etmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments