Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abla ve çocuğunu görmek

Rüyada abla ve çocuğunu görmek

Rüyada abla ve çocuğunu görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, vaaz ve nasihate, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada abla ve çocuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuları az bir gayretle çözebilecekken fazlaca zorluyor olabilirsiniz.

Rüyada ablanın çocuğu olduğunu görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada ablasının çocuğunun olduğunu görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sözleri tutulacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ablasının çocuğunu görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalettir.

Rüyada abla ve çocuğunu görmek işlerinin büyüyeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen ablasını görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli ablasının evlendiğini görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, alım zorluğu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ablayı dövmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada abla ve yenge görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments