Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abla düğünü görmek

Rüyada abla düğünü görmek

Rüyada abla düğünü görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, insan sevindireceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada abla düğünü gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Rüyada abla düğünü görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ablasının düğününü görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ablasını zayıflamış görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Rüyada ablasını mutsuz görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada ablasının hamile olduğunu görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada ablasını ölmüş görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ablanın kocasını görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada abla öldürmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments