Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abla dövmek

Rüyada abla dövmek

Rüyada abla dövmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet eder.

Rüyada abla dövmek gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Rüyada ablasını dövmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada ablayı dövmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abla dövmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ablayı öpmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada ablaya kızmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ablasının hasta olduğunu görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, aile hayatına adım atılacağına alamet eder.

Rüyada abi abla görmek komşularla ters düşüleceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına işarettir.

Rüyada hamile abla görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments