Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablayla kavga etmek

Rüyada ablayla kavga etmek

Rüyada ablayla kavga etmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ablayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Anlaşılmanız zor olabilir.

Rüyada ablasıyla kavga ettiğini görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ablayla kavga etmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalettir.

Rüyada ablasıyla kavga etmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına inanılır.

Rüyada ablasının evleneceğini görmek mali olarak küçüleceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada ablasını gelin görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, şerefe ve izzete delalet etmektedir.

Rüyada ablasının nişanını görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, malının artacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş ablanı görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, içinin ferahlayacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada ablanı gelinlikle görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, mal ve para sahibi olacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments