Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini nikah masasında görmek

Rüyada birini nikah masasında görmek

Rüyada birini nikah masasında görmek ettiği zararları telafi edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine yorulur.

Rüyada birini nikah masasında gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada kendini nikah masasında görmek malının ve parasının çoğalacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret eder.

Rüyada nikah masasında oturmak kazancının artacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikah masasında olmak tövbelerinin karşılık bulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada nikah masasına oturmak kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına alamet eder.

Rüyada nikah masasında kalmak hayırlı adımlar atılacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalet eder.

Rüyada nikah masasında imza atmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada nikah masasından kaçmak üzüleceğine ve kırılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada nikah masasında görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, huzur ve şifa bulacağına, iş ve mekan değiştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments