Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini nikah masasında görmek

Rüyada kendini nikah masasında görmek

Rüyada kendini nikah masasında görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada kendini nikah masasında gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya sizi takdir eden kişiler artıyor.

Rüyada nikah masasında imza atmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını nikah masasında görmek heveslerinin de azalacağına, dinç kalacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini nikah masasında görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, helal rızık yiyeceğine delalettir.

Rüyada nikah masasında olmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalettir.

Rüyada nikah masasında oturmak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada nikah masasına oturmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Rüyada nikah masasından kalkmak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments