Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak

Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak

Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, iyi geçineceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak bol kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kediden kurtulmaya çalışmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine inanılır.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ticaret hayatına atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtarmaya çalışmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurt öldürmeye çalışmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada çamurdan kurtulmaya çalışmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şeytandan kurtulmaya çalışmak kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada birinden kurtulmaya çalışmak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments