Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini denizden kurtarmak

Rüyada birini denizden kurtarmak

Rüyada birini denizden kurtarmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birini denizden kurtarmak gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Rüyada denizden köpek kurtarmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada denizden bebek kurtarmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada birini kurtarmak için denize atlamak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, herkesin yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizden birini kurtardığını görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, büyük düşüneceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına yorulur.

Rüyada denizden insan kurtarmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kazancını katbekat arttıracağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada denizde bebek kurtarmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzerek birini kurtarmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments