Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizden birini kurtarmak

Rüyada dalgalı denizden birini kurtarmak

Rüyada dalgalı denizden birini kurtarmak tamamen içine kapanacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Rüyada dalgalı denizden birini kurtarmak ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin dalgalı görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı deniz yüzmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı deniz gemi görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işarettir.

Rüyada dalgalı denizi görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet eder.

Rüyada fırtınalı dalgalı deniz görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dalgalı ve bulanık deniz görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments