Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde kürek çekmek

Rüyada nehirde kürek çekmek

Rüyada nehirde kürek çekmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, mali gücünü yitireceğine işaret eder.

Rüyada nehirde kürek çekmek gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada nehirde kürek çekmek işlerini toparlayacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemide kürek çekmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulur.

Rüyada sandal kürek çekmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandalda kürek çekmek işlerinin tutacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sandalla kürek çekmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Rüyada suda kürek çekmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayığa binip kürek çekmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kayıkta kürek çekmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments