Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek

Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek

Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek geçim derdine düşeceğine, yeni yerler göreceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kendini kıvırcık saçlı gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına delalet eder.

Rüyada saçını uzun ve kıvırcık görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, ruh sağlığının bozulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet eder.

Rüyada kıvırcık saçlı adam görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçları kıvırcık görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kötü haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada kıvırcık saçlı bebek görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments