Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık saçlı adam görmek

Rüyada kıvırcık saçlı adam görmek

Rüyada kıvırcık saçlı adam görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulur.

Rüyada kıvırcık saçlı adam gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Rüyada kıvırcık saçlı adam görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, huzurunun bozulacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kıvırcık saçlı görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, amacına ulaşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada kıvırcık saç görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saçlı olmak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine delalettir.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kıvırcık saç yapmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, zorluklarla boğuşulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada saçların kıvırcık olduğunu görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, varlıklı kimse olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments