Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek

Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek

Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı kadın gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kıvırcık saçlı kadın görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kısa kıvırcık saç görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet eder.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işarettir.

Rüyada düz saçı kıvırcık görmek mal ve mülk sahibi olmaya, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada saçlarını kıvırcık görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı kıvırcık yapmak imkânsızlıklarının biteceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments