Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, şansının ve bahtının açılacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu kıvırcık saç gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Rüyada turuncu kıvırcık saç görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Rüyada saçları kıvırcık yapmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, yeni bir yol çizileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada saçlarının kıvırcık olduğunu görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, kıtlığın meydana geleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Rüyada saçın kıvırcık olduğunu görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek bebek görmek sağlığın bozulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kıvırcık yapmak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek gelirinden yana memnun olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments