Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düz saçın kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada düz saçın kıvırcık olduğunu görmek

Rüyada düz saçın kıvırcık olduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sorunların gittikçe artacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada düz saçın kıvırcık olduğunu gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, dekorasyon, tadilat, kiralama başlıklarında veya farklı alanlarda maddi açıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kıvırcık saçı düz görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düz saçın kıvırcık olduğunu görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada düz saçı kıvırcık görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve kıvırcık görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kıvırcık saç görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıvırcık uzun saç görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments