Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu kavga ederken görmek

Rüyada oğlunu kavga ederken görmek

Rüyada oğlunu kavga ederken görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, işinden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu kavga ederken gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili konular sonuçlanabilir.

Rüyada oğlunu kavga ederken görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, insanlarla iç içe olacağına inanılır.

Rüyada kavga ederek ayrılmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kuzenini kavga ederken görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada birini kavga ederken görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşlarını kavga ederken görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, şifa ve moral bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments