Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ırmakta görmek

Rüyada birini ırmakta görmek

Rüyada birini ırmakta görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kısmetlerin çoğalacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini ırmakta gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada ırmak görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine inanılır.

Rüyada akan ırmak görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ırmak düşmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ırmak üstünden geçmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir ırmak görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet eder.

Rüyada ırmakta boğulmak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada donmuş ırmak kem gözlere geleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, güzel bir haber almaya işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments