Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslanmış kağıt görmek

Rüyada ıslanmış kağıt görmek

Rüyada ıslanmış kağıt görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ıslanmış kağıt gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor.

Rüyada ıslanmış kağıt para görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına inanılır.

Rüyada ıslanmış kağıt görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eskisinden de iyi olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize girip ıslanmamak sonradan da çok üzüleceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına delalettir.

Rüyada ıslanmış halı görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslanmış yatak görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada birilerini ıslatmak çalışmalarının beğenileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments