Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini hapse girerken görmek

Rüyada birini hapse girerken görmek

Rüyada birini hapse girerken görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, bilgi ile donanacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada birini hapse girerken gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Rüyada hapısten kaçmak çirkin iftiralara uğrayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hapse girmesini görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hapse girdiğini görmek borçların sonlandırılacağına, iş hayatında rahat edileceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının hapse girdiğini görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, lüksüne de lüks katacağına delalet eder.

Rüyada birinin hapse girmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin hapse gireceğini duymak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, planların tutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments