Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapısten kaçmak

Rüyada hapısten kaçmak

Rüyada hapısten kaçmak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, makam sahibi olacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapısten kaçmak gördüyseniz:

  • Kendi duygularınızı yanlış değerlendirme meylindesiniz.

Rüyada hapse girip kaçmak bir birlikteliğin sona ereceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada hapısten kaçmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapse girmek ve kaçmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kalbini kıracağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada hapse girmemek için kaçmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına alamet eder.

Rüyada kendini hapse girdiğini görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalettir.

Rüyada uyuşturucu hap almak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Rüyada hapse girdiğini görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilaç hap görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments