Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishane görmek

Rüyada hapishane görmek

Rüyada hapishane görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yokluk çekeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına yorulur.

Rüyada hapishane gördüyseniz:

  • Kişisel ilerlemenize faydası olmayacak alışkanlıkları bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada annemi hapishane görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına inanılır.

Rüyada hapishaneden kaçmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada hapishane koğuşu görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi hapishanede görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, mutluluk dolu haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneden firar etmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının hapishane görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine tabir olunur.

Rüyada hapishane duvarı görmek işinde itibar edineceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini hapishanede görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments